het Radio JND Pakjeshuis

Speelgoedinzamelingsactie
In Brabant wonen ruim 10.000 kinderen in armoede. In de stad Eindhoven bijvoorbeeld is dat één op de acht. Kinderen die eten van de Voedselbank en die niet mee op schoolreisje kunnen. Juist deze kinderen verdienen het om tijdens de feestdagen extra in het zonnetje gezet te worden. Daarom zet Radio JND zich onder leiding van Marcel Aarts dit jaar voor de derde keer in om samen met Stichting Speelcadeau zoveel mogelijk kinderen een onvergetelijke pakjesavond te bezorgen. Samen met onze luisteraars gaan wij opnieuw proberen zoveel mogelijk speelgoed in te zamelen om er voor te zorgen dat op 5 december hopelijk alle kinderschoentjes gevuld kunnen worden!

72 uur live radio
Van donderdag 28 november tot en met zondag 1 december maken onze DJ’s 72 uur live radio vanaf de Markt in Eindhoven. Zij gaan tijdens de live uitzending proberen zoveel mogelijk speelgoed in te zamelen. “Vorig jaar was een enorm succes en wij hopen dan ook dat alle luisteraars zich ook dit jaar samen met ons in willen spannen om er voor te zorgen dat er nog meer kinderen een fijne pakjesavond beleven. Het gaat zeker zwaar worden, maar wij weten zeker dat onze luisteraars, collega’s, studiogasten en iedereen die bij de actie betrokken is ons hier doorheen gaan slepen.” Voor deze actie hopen wij zoveel mogelijk nieuw speelgoed en geld* op te kunnen halen , hier zijn wel een aantal voorwaarden aan verbonden deze kun je hier vinden.

Tijdens de uitzending komen er verschillende gastartiesten langs en zijn er allerlei leuke kinderactiviteiten, kortom genoeg te beleven voor jong en oud. Iedereen is van harte welkom om speelgoed of geld te doneren, een plaatje aan te vragen of gewoon een kijkje te komen nemen onder het genot van een hapje en een drankje. “Het liefst willen we dat zoveel mogelijk mensen naar ons toe komen, zeker met hun kinderen, zodat we met hen een gesprek aan kunnen gaan. Zo maakt de luisteraar zelf radio, want zij maken tenslotte de actie.”

*Van het gedoneerde geld zal nieuw speelgoed worden gekocht voor de stichting.

Kleurwedstrijd en schoen zetten
Download de JND Pakjes kleurplaat en print deze uit of neem deze mee in één van de deelnemende winkels en kleur deze op z’n mooist in. Lever de kleurplaat in bij het JND Pakjeshuis op de Markt in Eindhoven. Dat kan t/m zaterdag 1 december. Onder alle inleveringen verloten wij een leuke prijs.

Daarnaast mogen kinderen op zaterdag 30 november hun schoen komen zetten in het JND Pakjes op de Markt in Eindhoven. Voor ieder kind komen de Pieten dan wat lekkers brengen. De kleurplaat mag dan ook in de schoen gestopt worden. De prijsuitreiking is op zondag 1 december om 12:00 uur.

Over de initiatiefnemers
Stichting Speelcadeau zet zich in voor kinderen in minderbedeelde gezinnen. Zodat ook deze kinderen hun verjaardag of Sinterklaas kunnen vieren. Radio JND zit in Best en startte in 2016 met online uitzendingen in heel Nederland, in Groot Eindhoven via 93.2 FM en via DAB + in Zuid Nederland.

Ondernemers kunnen hun steentje bijdragen!
Voor een actie als deze is uiteraard geld nodig. We zijn blij dat veel bedrijven ons uit de regio financieel ondersteunen. Wilt u ook een bijdrage leveren en daarmee dit goede doel steunen, neem dan contact op via info@radiojnd.nl of bel naar 085 – 760 33 32.

Voor vragen, opmerkingen en of ideeën rondom het JND Pakjeshuis kun je contact opnemen met ons kantoor:

Radio JND
IBCweg 3n                                     Whatsapp:              +31 (0)6 – 82 97 87 80
5683 PK Best                                Telefoon kantoor: +31 (0)85 – 760 99 32