Adverteren

Scoren met Radioreclame op JND! 

Radio JND is Nederlands nieuwste radiomerk. Dankzij de positieve non-stop muziekmix veroveren onze 80’s, 90’s, 00’s en hits van vandaag, steeds meer luisteraars in heel het land!

JND is overal online, in de ether op 93.2 en 93.6 FM en in Brabant en Limburg via DAB+ te beluisteren. Dankzij een aansprekende selectie van de beste en gezelligste muziek, ook die van eigen bodem, is JND de ultieme radiozender voor elk moment van de dag. Via FM 93.2 en 93.6, Social media, de online player en onze verleidelijk vrolijke JND promotiedames op evenementen ontdekken steeds meer luisteraars Radio JND als dé non-stop zender van Nederland.

Bij je thuis, op het werk en onderweg. Radio JND maakt van elke dag een feest met een aansprekende, verfrissende uitstraling en de vrolijkste sfeer. Ontdek het competitieve bereik en profiteer. Informeer naar de interessante mogelijkheden voor een  radiocampagne, samen met Radio JND: Feel The Music!

Voor prijzen en meer informatie met betrekking tot adverteren op Radio JND kunt u contact opnemen met info@radiojnd.nl of
bellen naar +31 (0)85 – 760 99 33.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht

 

%d bloggers liken dit: