Waar te beluisteren?

Kaart Nederland

Radio JND is overal online te beluisteren via de website en de speciaal ontworpen app, daarnaast zijn wij te vinden op verschillende websites en in diverse apps. Hier vind je een overzicht van de digitale platvormen waarop Radio JND te beluisteren is.

Wij willen het ontvangen van ons radiostation zo makkelijk mogelijk maken voor onze luisteraars. Mis jij Radio JND nog op jouw favoriete platvorm? Laat het ons weten en wie weet zijn wij dan binnenkort ook daarop te vinden!

 

Website
Radio JND is natuurlijk te beluisteren via onze eigen website, dit kan via de player bovenaan de homepage of klik hier om direct te luisteren.

App
Download onze gratis Radio JND app en je kunt eenvoudig en overal naar Radio JND luisteren. Gebruik onderstaande links of zoek Radio JND in de app store.
Download hier voor Android
Download hier voor Apple 

SMART-TV en Audiosystemen
Ook via een smarttv is Radio JND eenvoudig te beluisteren met de TuneIn app. Deze kun je installeren op een SmartTV en verschillende audiosystemen als Bose en SONOS.  Al je favoriete muziek overzichtelijk, voor al je apparaten in een app, ideaal voor tijdens een feestje.

IPTV
IPTV is een vorm van televisiekijken via het internet middels een box, zo kun je overal ter wereld naar je favoriete (Nederlandse) televisie- en radiozenders kijken en luisteren. Afhankelijk van je zenderpakket kun je ook Radio JND op deze manier beluisteren. (bijv. via de Mag 254)

Overige diensten /websites
Naast onze eigen website is Radio JND ook te beluisteren via DAB+ (in Brabant & Limburg) en verschillende radiosites*, daarnaast zijn de JN30 en Freshtracks te beluisteren met Spotify.

* Radio JND is onder andere te beluisteren op: Radio-Streams, Nederlandseradio, My Tuner, Internet Radio, Allradio, Radioguide, PocketBell en Dirble.