Speelgoedactie

Speelgoedinzamelingsactie
In Brabant wonen ruim 10.000 kinderen in armoede. In de stad Eindhoven bijvoorbeeld is dat één op de acht. Kinderen die eten van de Voedselbank en die niet mee op schoolreisje kunnen. Juist deze kinderen verdienen het om tijdens de feestdagen extra in het zonnetje gezet te worden. Daarom zet Radio JND zich onder leiding van Marcel Aarts dit jaar voor de tweede keer in om samen met Stichting Kinderen van de Voedselbank en Stichting Van Kinderen Voor Kinderen zoveel mogelijk kinderen een onvergetelijke pakjesavond te bezorgen. Samen met onze luisteraars gaan wij opnieuw proberen zoveel mogelijk speelgoed in te zamelen om er voor te zorgen dat op 5 december hopelijk alle kinderschoentjes gevuld kunnen worden!

72 uur live radio
Van donderdag 30 november tot en met zondag 3 december worden onze radio Dj’s maar liefst 72 uur lang opgesloten in de studio in de Koetshuistuin in Best. Zij gaan tijdens de live uitzending proberen zoveel mogelijk speelgoed in te zamelen. “Vorig jaar was een enorm succes en wij hopen dan ook dat alle luisteraars zich ook dit jaar samen met ons in willen spannen om er voor te zorgen dat er nog meer kinderen een fijne pakjesavond beleven. Het gaat zeker zwaar worden, maar wij weten zeker dat onze luisteraars, collega’s, studiogasten en iedereen die bij de actie betrokken is ons hier doorheen gaan slepen.” Voor deze actie hopen wij zoveel mogelijk nieuw speelgoed op te kunnen halen maar ook gebruikt speelgoed is welkom, hier zijn wel een aantal voorwaarden aan verbonden deze kun je hier vinden.

Tijdens de uitzending komen er verschillende gastartiesten langs en zijn er allerlei leuke kinderactiviteiten, kortom genoeg te beleven voor jong en oud. Iedereen is van harte welkom om speelgoed of geld te doneren, een plaatje aan te vragen of gewoon een kijkje te komen nemen onder het genot van een hapje en een drankje. “Het liefst willen we dat zoveel mogelijk mensen naar ons toe komen, zeker met hun kinderen, zodat we met hen een gesprek aan kunnen gaan. Zo maakt de luisteraar zelf radio, want zij maken tenslotte de actie.”

Over de initiatiefnemers
Stichting Kinderen van de Voedselbank en Stichting Van kinderen voor kinderen zetten zich in voor kinderen in minderbedeelde gezinnen. Zodat ook deze kinderen hun verjaardag of Sinterklaas kunnen vieren. Radio JND zit in Best en startte in 2016 met online uitzendingen in heel Nederland, in Groot Eindhoven via 93.2 FM en via DAB + in Zuid Nederland.

Voor vragen, opmerkingen en of ideeën rondom de speelgoedactie kun je contact opnemen met ons kantoor:

Radio JND
IBCweg 3n                                     Whatsapp:              +31 (0)6 – 06 82 97 87 80
5683 PK Best                                Telefoon kantoor: +31 (0)85 – 760 99 32